Oficer S&F
Witam chciałbym otworzyć ten wątek , ponieważ zostanie on przeznaczony na dyskusje o lochach gildyjnych. Możecie tutaj pisać kiedy chcielibyście lochy , robić zakłady czy wygramy dany loch czy nie . Proponujcie kiedy następny loch lub dajcie jakiś warunek czyli np. żeby wszyscy w gildi mieli conajmniej 50 poziom i jeżeli już wszyscy osiągną 50 poziom to robimy loszki czy coś podobnego resztę zostawiam dla was .
Oficer S&F
Słuchajcie tak sobie myśle kiedy następny loch wszyscy w gildi mają 50 poziom + wydaje mi się że lochy 10.11.2012 nie były by złym pomysłem mieliśmy już 1 próbę tych lochów ( niestety fail ;/ ) i nie brakło dużo do wygrania teraz przez ten czas każdy nabił troszkę poziomu ulepszył swoją postać zaopatrzył się w nowe przedmioty więc sądzę że teraz wygramy piszcie czy lochy mają odbyć się 10.11.2012 koło godziny 12 startujemy co wy na to ?
Administrator
Mnie chyba nie będzie. Ale nie jestem pewien. Termin dobry tylko godzinę tak na 14-15 zmienić.
Oficer S&F
Witam lochy udały się bardzo dobrze i tak myślę że może dało by rade zrobić już kolejne piszcie co o tym myślicie bo dla mnie mogą być w najbliszą sobotę więc co wy na to ? to już 12 lochy !
Oficer S&F
Witam kolejny loch robimy 24.11.2012 godz. tak jak zawsze około 12 nasz skład rośnie w siłę więc trzeba zobaczyć czy jesteśmy na tyle potężni żeby zabezpieczyc 12 loch : )